Förpackningsinstruktioner

Förhindra transportskador och snabba på hanteringen

algemeen""

Allmänt

1. Se till att lådan du använder är tillräckligt stor och att du har tillräckligt med fyllnadsmaterial. Delen får inte röra insidan av lådan!


2. Först packar du de delar du vill skicka med i en separat påse eller låda och sedan lägger du dem i samma låda som delen du vill ha renoverad.Först packar du de delar du vill skicka med i en separat påse eller låda och sedan lägger du dem i samma låda som delen du vill ha renoverad.

ECU's, ABS ECU's en turbo-actuatoren

Särskilt för motorstyrenheter, ABS-styrenheter och turboaktuatorer

1. Eftersom de här enheterna är tunga är det viktigt att du fyller lådan extra väl så att de ligger i mitten utan att förflytta sig.


 

instrumentenpanelen

Särskilt för instrumentpaneler

1. Skydda glaset och utskjutande delar samt monteringspunkterna med bubbelplast för att förhindra transportskador.

2. Luftkuddar runt komponenten ger bra skydd mot stötar och vibrationer.


TCU's

Särskilt för TCU-enheter

1. Utskjutande sensorer är särskilt känsliga under transport och kan lätt brytas av. Packa därför TCU-enheter extra noggrant och tänk på detta.

2. Täck lådans botten med bubbelplast eller annan plast för att förhindra oljeläckage.

3. Skicka aldrig med pumpen till en TCU från Easytronic eller Durashift. Den är särskilt känslig och skadas lätt i transporten, och den behövs inte för renoveringsprocessen.

4. När det gäller DSG6 och DSG7 har ACtronics utvecklat särskilda transportlådor. Vi rekommenderar starkt att du endast skickar dessa enheter i den särskilda transportlådan. Du kan beställa den genom att kontakta vår kundtjänst.