Reparation av Motorstyrenhet

Märke
Visa mer Visa mindre
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på 0526659209
Begär offert
Inga resultat funna
198 resultat 17 sidor
ACDelco E83 - Motorstyrenheter
ACDelco E83

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Hittade du inte delen?

Begär en offert så letar vi efter en lämplig renoveringslösning tillsammans med dig.

Bosch BMS43 - Motorstyrenheter
Bosch BMS43

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Bosch BMS46 - Motorstyrenheter
Bosch BMS46

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Bosch EDC15 CDI - Motorstyrenheter
Bosch EDC15 CDI

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Bosch EDC15C13 - Motorstyrenheter
Bosch EDC15C13

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Bosch EDC15C2 HDI - Motorstyrenheter
Bosch EDC15C2 HDI

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Bosch EDC15C3 - Motorstyrenheter
Bosch EDC15C3

Motorstyrenheter

Registrera dig för att se priser

Fråga om en ECU?

Jag hjälper dig gärna!

0526-659209

Vill bilen inte starta eller reagerar den inte när man trycker ner gaspedalen? Då kan det bero på störningar hos motorstyrenheten. Styrenheten använder sig av olika komponenter såsom lödningar på ett kretskort och är därför känslig för defekter och störningar. ACtronics erbjuder möjligheten om att utföra en renovering på motorstyrenheten istället för en reparation.

Vad är en motorstyrdon?

Vad gör en motorstyrenhet? ECU (Electronic Control Unit) eller motorstyrdon styr och administrerar alla funktioner i motorn. Du kan då tänka på spjällhus, turbotryck och andra komponenter. ECU-enheten är hjärtat på bilen och ser till att bilen fungerar optimalt. I de senaste bilmodellerna har motorstyrenheten även andra uppgifter som att styra airco, farthållare och larmet.

Få en motorstyrenhet renoverad istället för reparerad

Som bas kan man fördela motorstyrenheter i två grupper: konventionella och hybrida motorstyrenheter. Renovering av konventionella motorstyrenheter sker på vår lödningsavdelning. Där används det nya originalkomponenter, till exempel: semikonduktorer, chips och givare. Där det är möjligt, väljs det alternativ som är mer pålitliga i sin funktion än OEM. Hos en motorstyrdon av det hybrida slaget, läggs den största fokusen på förnyade hybridförbindelser (bonds). Det keramiska kretskortet där de här förbindelserna är fästa, kräver specialiserad utrustning (ultrasonic bonding) som klarar av att utföra återställningsprocessen fullständigt automatiskt.

Testning av motorstyrenheter

När vi testar motorstyrenheter så använder vi vår Vision testplatform. Systemet har möjlighet till att fullständigt simulera funktionerna i en bil. Platformen förses regelbundet med uppdateringar, så att även de senaste teknologierna kan testas. Kommunikation med de senaste CAN, LIN och J1850 nätverksbussarna är då inga som helst problem.

Få en motorstyrdon renoverad av ACtronics!

Vill du få en defekt motorstyrenhet renoverad utav ACtronics? Via vår hemsida kan du snabbt och enkelt få elektroniska bildelar renoverade. ACtronics har ett utbrett sortiment av motorstyrenheter av kända märken som till exempel: Bosch EDC16U1, Bosch EDC16C34 PSA/Fiat och Siemens Simtec 71-serie. Vill du ha en produkt renoverad som inte finns på vår hemsida? Ta då kontakt med oss för att diskutera möjligheterna.