Reparation av Turbo Actuator

Märke
Visa mer Visa mindre
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på
Begär offert
Inga resultat funna
1 resultat 1 sida

Hittade du inte delen?

Begär en offert så letar vi efter en lämplig renoveringslösning tillsammans med dig.

Fråga om ett turboställdon?

Jag hjälper dig gärna!

0526-659209

Problem med turbotryck i motorn? Då kan det vara problem med aktuatorn. En aktuator består av två typer av komponenter: en mekanisk samt elektronikdel som kan orsaka defekter. ACtronics erbjuder möjlighet att få ett aktuatorn renoverad istället för att reparera.

Vad är en turbo aktuator?

En aktuator reglerar kontrollen av turbodrycket i motorn. Utan någon form av tryckstyrning, fortsätter turbon att blåsa in i motorn utan någon luft. Aktuator gör att turbodrycket anpassas till förhållandena, så att turbo och motor ska fungera optimalt.

Vanliga fel på aktuatorn

En felaktig aktuator orsakar normalt ingen motorskada, men det minskar effekten. Det kan hända att turbon delvis eller helt misslyckas eller att fordonet inte har någon effekt. Aktuatorn består av ett antal komponenter som kan bli defekta såsom elmotor, plastmaskhjul och tryckt kretskort, dessa delar har olika svaga punkter. Om dessa komponenter är defekta kan ACtronics ersätta dem.

Få Aktuatorn testad och renoverad

Den egenutvecklade testuppställning av ACtronics erbjuder möjligheten att få aktuatorn att simulerar och testad. Det blir inte bara kontrollerat om aktuatorn går smidigt utan också om elektroniken fungerar optimalt. Vid slutet av reparationsprocessen görs ett omfattande sluttest för att säkerställa att den omarbetade produkten fungerar lika bra som original.

Få aktuatorn renoverad av ACtronics?

Vill du renovera en defekt aktuator? Du kan skicka in ett renoveringsformulär snabbt och enkelt via vår hemsida. ACtronics har ett brett sortiment av manövermoduler från kända varumärken som: Hella Turbo Actuator (Garrett turbo). Vill du ha en produkt renoverad som inte finns på hemsidan? Vänligen kontakta oss för att diskutera möjligheterna