ATE MK70 ABS styrenheter

Vanliga problem

  • Diverse CAN-busstörningar
  • Diverse felmeddelanden gällande hjulgivare
  • Funktionsstörning - pumpmotor
  • Ingen kommunikation med ABS styrdon

Kom längre med renovering

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Professionell renoveringsprocess
Mer än 15 års erfarenhet
24 månaders garanti
Fullständigt kvalitativt alternativ
Tekniskt stöd
Betalbart pris

Kundomdömen

Det här är vad andra säger om oss


ATE MK70 Reparation

ATE MK70 (Continental / Teves MK 70) är en vidare utvecklad version av ATE MK60. ATE MK70 finns i olika bilmärken som: Audi, Fiat, Ford, Mazda, Suzuki och ett antal andra bilmärken.. De mest konstaterade defekterna, är på hjulgivare och kommunikationen med ABS-styrenheten.

Renovering av en ABS-styrenhet och andra komponenter

ABS-enheten består utan tre komponenter: pumpmotorn, ABS-styrenheten och det hydrauliska blocket. De här tre komponenterna ser till att ABS-enheten kan fungera optimalt. Vill du endast renovera pumpmotorn eller andra komponenter? 

Vi tar emot hela ABS-enheten, alltså ABS-styrenhet inklusive pumpmotor och HCU. Utav erfarenhet har vi lärt oss att även pumpmotorer och de hydrauliska blocken kan bli defekta. Därför ingår de här nu i vår renoveringsprocess.

Möjliga defekter och felkoder ATE MK70

Vanligt förekommande fel på ATE MK70 har att göra med fel på hjulgivare och kommunikation med ABS-enheten. De här problemen kan inte refereras till ett märke eller modell. Felen på hjulgivarna har ofta att göra med en defekt på komponenterna på kretskortet. Signaler behövs för att givarna ska kunna fungera korrekt, och kan med en defekt processor inte längre bearbetas.

Problemen relaterade till kommunikationen med styrenheten har ofta att göra med CAN-nätverket. De här problemen kan lösas genom att byta ut processorer på kretskortet.

ATE MK70 kan generera felkoder på följande:

Ingen kommunikation möjlig med ABS-styrenhet;

  • Diverse fel på CAN-bus;

  • Diverse fel på hjulgivare;

  • Fel på pumpmotor;

Vill du veta mer om tekniken, defekter och renoveringsprocessen? Läs då vår kunskapsartikel om ATE MK70

Få en ABS-enhet renoverad av ACtronics?

Vill du få en defekt ABS-enhet renoverad utav ACtronics? Via vår hemsida kan du snabbt och enkelt få elektroniska bildelar renoverade. ACtronics har ett utbrett sortiment av ABS-enheter av kända märken som till exempel: ATE MK20 och Bosch 5.7. 

Vill du ha en produkt renoverad som inte finns på vår hemsida? Ta då kontakt med oss för att diskutera möjligheterna.

OE-nummer