Mini R55, R56, R57 2006-2014 FRM

Registrera dig för att se priser

Mini R55, R56, R57 2006-2014 FRM - Reparation av Body Control Units (BCM)
Genom att välja att se över denna del sparar du 1 kg i råmaterial.

Vanliga problem

  • Belysningsproblem
  • Centrallåset fungerar inte
  • Problem med körriktningsvisare

Är ditt klagomål inte listat? Kontakta vår kundtjänst

Beställ från lager; imorgon i din verkstad

Snabbt och enkelt: beställ din del direkt från lager. Vi kräver en deposition som du får tillbaka så fort du skickat din defekta del till oss. Beställt före 16:00 på vardagar = levereras imorgon.

Hur vi jobbar

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Mini Footwell Control Module (FRM): Problem och reparationsservice från ACTRONICS

Letar du efter en lösning på problem som orsakas av Mini Footwell Control Module (FRM)? Mellan 2006 och 2014 användes denna modul i Mini R55/R56/R57 och i Mini Countryman R60. Ett fel i denna del kan leda till olika irriterande problem, som att centrallåset inte fungerar. Dessutom kan ljusproblem uppstå med bland annat registreringsskyltsbelysningen, bakljus, låg- eller sidoljus och blinkres. En annan känd defekt är fel på fönsterkontrollerna fram och/eller bak.

Mini Footwell Control Module (FRM) felkoder

Dessutom kan följande felkoder utlösas på grund av ett fel i denna modul:

  • A3B4 - Meddelandefel (belysningstillstånd, 0x21A), mottagarens instrumentpanel, sändarens fotrumsmodul
  • A3C1 - Meddelandefel (belysningstillstånd, 0x4F0), mottagarens instrumentpanel, sändarens fotrumsmodul
  • A559 - Instrumentgruppens strömförsörjning har stängts av (strömavbrottsrelä med sluten krets)
  • 9CBB - Kortslutningsfel
  • 9CBC - FRM: Kortslutningsfel

Det är viktigt att notera att ovan nämnda problem och felkoder ofta uppstår på grund av en defekt i Mini Footwell Control Module och att problemen ofta uppstår efter batteribyte eller när batteriet har varit (för) tomt. Om du stöter på en av dessa felkoder tyder det troligen på ett problem med FRM-modulen och ACTRONICS kan hjälpa dig med deras reparationslösning.

Låt ACTRONICS reparera din defekta FRM

Lyckligtvis har ACTRONICS, som B2B-reparationspartner för bilverkstäder, utvecklat en pålitlig reparationslösning för att lösa dessa fel i FRM-modulen. Med reparation av originaldelen finns det inget behov av att omprogrammering. Detta sparar tid och energi. Dessutom får varje kund 2 års garanti på utfört arbete, vilket ger dig sinnesfrid efter reparationen.

ACTRONICS är känt för sina högkvalitativa reparationstjänster och förmåga att reparera komplexa elektroniska moduler. Med vår expertis och erfarenhet tillhandahåller vi en hållbar lösning för Mini Footwell Control Module (FRM). Som B2B-partner arbetar vi med bilverkstäder för att ge kunderna ett problemfritt och kostnadseffektivt alternativ för modulbyte.

Så om du har problem med Mini Footwell Control Module (FRM), lita på ACTRONICS för en pålitlig reparationslösning. Kontakta oss idag, eller påbörja ditt reparationsuppdrag direkt!

Kundrecensioner