Chrysler Kombiinstrument

Är kombiinstrument för din Chrysler defekt? Vi har ett brett utbud av översslösningar för (Chrysler kombiinstrument). Använd filtren för att välja rätt kombiinstrument. Kan du inte hitta rätt kombiinstrument? Kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig.

Chrysler
Modell
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på
Begär offert
Inga resultat funna
6 resultat 1 sida

Chrysler instrumentpaneler

Chrysler är tillsammans med General Motors och Ford ett av de tre största bilföretagen i Amerika. Chrysler bygger inte bara bilar under sin egen flagga, utan även under varumärkena Dodge och Plymouth. Chrysler som varumärke fick konkurrera med de lyxigare bilarna i det amerikanska segmentet tidigare. Av den anledningen beslutade Chrysler att introducera ett antal undermärken, så att varje segment av marknaden kunde betjänas.

Med de amerikanska Chrysler-modellerna är det slående att man ofta använder vita hastighets-/varvräknare, till skillnad från de europeiska modellerna. Problemen som kan uppstå med dessa amerikanska kluster är inte mycket annorlunda än med de europeiska modellerna: fullständiga fel och defekta skärmar är vanliga. Men oavsett om klustret är europeiskt eller amerikanskt, har Actronics en översynslösning tillgänglig för båda typerna.

ACtronics ser över instrumentpanelerna för följande Chrysler-modeller:

  • PT Cruiser;
  • 300°C;
  • Sebring;
  • Voyager;
  • Town & Country;