Citroën C4 (Grand) Picasso 2013-2022

Registrera dig för att se priser

Citroën C4 (Grand) Picasso 2013-2022 - Reparation av Kombiinstrument

Vanliga problem

  • Pixelfel

Är ditt klagomål inte listat? Kontakta vår kundtjänst

website.custom_page.product.how_we_work.title_stock

website.custom_page.product.how_we_work.message_stock

Hur vi jobbar

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Citroen C4 (Grand) Picasso instrumentpanel reparerad?

Om du har problem med instrumentpanelen på en C4 (Grand) Picasso kan vi hjälpa dig. Vi ser regelbundet detta kluster anlända med en specifik defekt och det finns nu en översyn för det.

Vanliga problem

Vi ser klustret av C4 (Grand) Picasso mycket komma in med en eller flera defekta displayer i instrumentpanelen. Eftersom klustret har tre skärmar på vilka all slags information visas är det väldigt irriterande om en eller flera skärmar inte längre fungerar. Lyckligtvis kan vi hjälpa dig: genom att byta ut displayerna och andra svaga komponenter förlänger vi livslängden. Så du kan njuta av din instrumentpanel med en ny display under lång tid framöver!

  • Vanligt problem: Felaktig display

Tips: Har du andra klagomål som en felaktig hastighetsmätare eller fullständigt fel? Kontakta oss, vi kanske också kan lösa dessa klagomål.

C4 Picasso instrumentpanel reparerad?

Om du vill få en Citroën C4 (Grand) Picasso-kluster reparerad av oss kan du skicka in en revisionsbegäran snabbt och enkelt via vår hemsida. Välj bara produkten och gå igenom stegen i beställningsprocessen. Det är självklart.

Det är för övrigt inte de enda Citroën-instrumentpanelerna som vi kan hjälpa dig med. Vi har även versioner tillgängliga för många andra typer, såsom Citroën C4 Aircross 2012-2017 och Citroën C4 2004-2010. Leta efter rätt typ i sökfältet. Beställningsprocessen är densamma.

Vill du få en produkt översyn som inte går att hitta på hemsidan? Kontakta oss gärna för att diskutera möjligheterna

Kanske överflödigt, men till sist vill vi upplysa om att revision är ett riktigt bra alternativ för en ny del. Revision är inte dyrt jämfört med nytt och det samtidigt som kvaliteten inte är mindre. Dessutom kan revision spara många problem med registrering och inlärning: trots allt är det samma del som monteras tillbaka i bilen. Så vad väntar du på?

Kundrecensioner