Ford Fiesta 2013-2017

Registrera dig för att se priser

Ford Fiesta 2013-2017 - Reparation av Kombiinstrument
Genom att välja att se över denna del sparar du 1 kg i råmaterial.

Vanliga problem

  • Funktionsstörning - Display
  • Total funktionsstörning

Är ditt klagomål inte listat? Kontakta vår kundtjänst

website.custom_page.product.how_we_work.title_stock

website.custom_page.product.how_we_work.message_stock

Hur vi jobbar

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Ford Fiesta 2013-2017 instrumentkluster

Ford Fiesta är en populär bil i B-segmentet. Och det beror inte bara på utseendet, för även köregenskaperna är fina. Toppmodellen Fiesta ST ses till och med som ett riktmärke inom den lilla hot hatch-gruppen, en enorm prestation när man tänker på konkurrenterna. Det kommer därför inte att förvåna dig att försäljningssiffrorna är bra.

Om vi ​​tittar närmare på instrumentpanelen på den populära Ford Fiesta märker vi att den ofta har samma problem som många andra instrumentpaneler:

Vanliga problem

Som med många andra Ford-modeller, drabbas Ford Fiesta instrumentpanel ibland av en display som går sönder eller inte fungerar. Att avläsa parametrar som till exempel körsträcka blir då väldigt svårt. För vissa typer är motortemperaturmätaren också inbyggd i denna display. En avgörande funktion som du vill att den ska fungera.

Ford Fiesta 2013-2017 instrumentpanel reparerad?

Har du nu också en instrumentpanel där displayen inte längre fungerar (korrekt)? Då har vi en bra lösning. Vi erbjuder revisioner inte bara för instrumentpanelen på Ford Fiesta 2013-2017, utan även Fiesta 2008-2013 och Fiesta 2005-2008 (6S6T). Det behöver vi nog inte berätta, men översyn är många gånger billigare än ny. Och kvalitetsmässigt är revision inte sämre än en ny produkt. Så välj instrumentpanelen via sökfunktionen på vår hemsida och skapa en revisionsbeställning!

Naturligtvis har vi även andra versioner av Ford Fiesta på erbjudande. Och vill du få en produkt översyn som inte går att hitta på hemsidan? Kontakta oss gärna för att diskutera möjligheterna.

Kundrecensioner