Ford Kuga 2008-2012

Registrera dig för att se priser

Ford Kuga 2008-2012 - Reparation av Kombiinstrument

Vanliga problem

  • Diverse CAN-busstörningar
  • Analoga mätare periodvis ur funktion
  • U1900 (CAN) communication bus data fault
  • Funktionsstörning - Display

Är ditt klagomål inte listat? Kontakta vår kundtjänst

website.custom_page.product.how_we_work.title_stock

website.custom_page.product.how_we_work.message_stock

Hur vi jobbar

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Låt oss renovera kombiinstrumentet på en Ford Kuga 2008-2012!

Detta kombiinstrument finns i Ford Kuga från åren 2008 till 2012. Kombiinstrument av denna typ kan ha flera möjliga fel, till exempel oförmåga att starta bilen eller partiellt eller fullständigt fel på kombiinstrumentet. Detta är inte de enda problemen som uppstår med den här sortens kombiinstrument, nedan kan du läsa mer om det!

Vanliga fel och felkoder

Andra möjliga fel som kan uppstå med kombiinstrumentet är att pekaren för hastighetsmätaren fastnar på "0", att displayen inte längre fungerar eller att indikatorerna blinkar slumpmässigt. Det är också möjligt att CAN-bussfel beror på vibrationer som orsakar lösa anslutningar på kretskortet. I många fall visas U1900-felkoder / Uxxx CAN-busskoder. Vi har belyst historiken bakom felkoden U1900 / CAN-Bus i en annan artikel om Ford Focus kombiinstrument:

• Ford Focus kombiinstrument U1900, felkod

Renoveringslösning för kombiinstrumentet

Renoveringsprocessen hos ACtronics innebär ett antal steg för att lösa problemet med den speciella delen. Innan en del renoveras utförs ett inledande test för att upptäcka vilka fel som finns. Om felet är möjligt att åtgärda renoveras denna del av en av våra specialister! Efter renoveringen utför vi ett så kallat ”end-of-line-test” för att se om delen åter igen fungerar korrekt!

Behöver du reparera kombiinstrumentet eller någon annan del på Ford Kuga?

Vill du ha ett kombiinstrument eller någon annan del renoverad av ACtronics? Du kan snabbt och enkelt skicka ett beställningsformulär för renovering på vår hemsida. ACtronics tillhandahåller renoveringslösningar för olika kombiinstrument som exempelvis för Ford Focus II 2005-2010 och Ford C-Max 2003-2010.

Vill du renovera en produkt som inte finns med på vår hemsida? Kontakta oss så diskuterar vi vad det finns för möjligheter.

Kundrecensioner