Porsche kombiinstrument

Är kombiinstrument för din Porsche defekt? Vi har ett brett utbud av översslösningar för (Porsche kombiinstrument). Använd filtren för att välja rätt kombiinstrument. Kan du inte hitta rätt kombiinstrument? Kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig.

Porsche
Modell
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på 0526659209
Begär offert
Inga resultat funna
3 resultat 1 sida

Porsche instrumentpanel

Det tyska märket Porsche har utvecklat (sport)bilar sedan 1931 och är idag ett av de mest kända bilmärkena i världen. Porsche har varit aktiv och framgångsrik inom motorsport sedan starten och har som varumärke uppnått överlägset flest Le Mans-vinster. Denna framgång beror delvis på kombinationen av evolution och innovation. Porsche 911 är det ultimata exemplet på detta.

De flesta Porsche instrumentpaneler från perioden 2000 - 2010 kan kännas igen av de olika räknarna i klustret: de är placerade bredvid varandra i en rad. Tyvärr är det också möjligt hos Porsche att instrumentpanelen inte längre fungerar helt eller delvis över tid. Till exempel, i Porsche 911 1997-2006 och Boxter 1996-2004, fungerar inte längre en eller flera skärmar eller hela klustret fungerar inte längre. ACtronics har en översynslösning tillgänglig för dessa problem.

ACtronics ser över instrumentpaneler för följande Porsche-modeller:

  • Cayenne;
  • Boxter;