Kombiinstrument Volkswagen Golf 7 2012-2020

Registrera dig för att se priser

Vanliga problem

  • En eller flera LEDs lyser svagt
  • Belysning ur funktion
  • En eller flera visare ur funktion

Är ditt klagomål inte listat? Kontakta vår kundtjänst

Hur vi jobbar

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Volkswagen Golf Kombiinstrument

Volkswagen Golf har varit en av de mest eftertraktade bilarna i Europa i många år. Sedan den första generationen för cirka 45 år sedan har bilen visat sig vara populära. 2012 introducerade Volkswagen den sjunde generationen av denna halvkombi, som var i produktion i åtta år.

Om du tar en titt på designen på bilen ser du att Golf 7 ser mycket snyggare och mer strömlinjeformad ut än Golf 6. Men inte bara optiskt, mycket har också förändrats. Bilen är lättare, mer ekonomisk och säkrare. Alla goda nyheter för bilisten som Volkswagen hedrar Golfens goda namn med. Bilen utsågs till Årets bil i Europa 2013.

Tittar vi närmare på instrumentpanelen märks det att den har förblivit i stort sett oförändrad optiskt jämfört med föregångaren. Varvräknaren till vänster, displayen i mitten och hastighetsmätaren till höger. Det är en design som Volkswagen har hållit fast vid i åratal. Den enda förändring som har gjorts genom åren är att tankmätaren och temperaturmätaren har blivit en del av de två större visarna. Sedan Golf 4 som kom ut på marknaden 1997 har Volkswagen därför använt praktiskt taget samma layout. Golf 7-instrumentpanelen är också analog, precis som sina föregångare. Transporter T6 och Touran 5T1 som har funnits på marknaden sedan 2015 har också fortfarande en analog instrumentbräda. Endast från Golf 8 (tillgänglig sedan 2020) kommer Golfen att levereras med en digital kombiinstrument.

Golf 7 Kombiinstrument Vanliga problem

Även om instrumentpanelen kanske inte kan beskrivas som progressiv, kan olika problem även uppstå med denna instrumentbräda med tiden. De vanligaste av dessa är:

  • Handen fungerar inte eller fastnar (ofta är detta tankmätaren)
  • Urtavlans belysning slocknar
  • Lampor / lysdioder i instrumentpanelen fungerar inte

Innan vi erbjuder en del för översyn utvecklas en omfattande översynsprocess. På så sätt kan vi erbjuda kvalitetsöversyn av de olika delarna och vi ger 2 års garanti på delar som har setts över av oss. Till exempel om din del inte kan hittas på hemsidan? Kontakta oss gärna för att se om vi kan hjälpa dig.

VW Golf 7 Kombiinstrument reparerad?

ACTRONICS har en översynslösning tillgänglig för dessa klagomål, så att Golf 7-instrumentpanelen är så bra som ny igen för en bråkdel av nypriset. Har du en annan problembeskrivning, eller har du en annan fråga? Kontakta oss gärna! Vi servar inte bara instrumentpaneler till Golf 7, utan vi erbjuder även revisioner för andra Volkswagen Kombiinstrument, så du hjälper gärna till!

Kundrecensioner