Volvo Kombiinstrument

Är kombiinstrument för din Volvo defekt? Vi har ett brett utbud av översslösningar för (Volvo kombiinstrument). Använd filtren för att välja rätt kombiinstrument. Kan du inte hitta rätt kombiinstrument? Kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig.

Volvo
Modell
Visa mer Visa mindre
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på 0526659209
Begär offert
Inga resultat funna
5 resultat 1 sida

Volvos instrumentpaneler: vi kan renovera dem

Volvo från Sverige, grundat 1926, har alltid utnyttjat sitt goda rykte. När allt kommer omkring har det svenska bilmärket lagt mycket arbete på säkerheten. Och en bil som är säker måste sättas ihop, eller hur?

Detta utseende av soliditet återspeglas också tydligt i instrumentbrädan. Färgerna är lugna och klockpanelen har en mycket enkel design: fyra analogutseende mätare med fyra nästan diskreta displayer under. Du får tanken att allt bara gör sitt jobb för alltid. Tyvärr är det inte alltid så: bakgrundsbelysningen kan slockna, displayerna kan fungera fel och stegmotorerna på mätare som varvräknaren kan sluta fungera. Har du ett kluster med den här typen av problem? Och letar du efter en reparationslösning? Ta en titt på våra revisionslösningar nedan.

Volvos mest omarbetade kluster:

  • Instrumentpanel Volvo S60, V70, XC70, S80, XC90 1998-2009