Lotus

Letar du efter en översynslösning för Lotus delar? Använd filtren ovan för att välja rätt del. Om rätt del inte är listad, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Lotus
Modell
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på
Begär offert
Inga resultat funna
5 resultat 1 sida
Bosch 8 ESP - ABS styrenheter
Bosch 8 ESP

ABS styrenheter

Registrera dig för att se priser

Lotus Elise 2001-2010 - Kombiinstrument
Lotus Elise 2001-2010

Kombiinstrument

Registrera dig för att se priser

TRW / Kelsey Hayes EBC430 - ABS styrenheter
TRW / Kelsey Hayes EBC430

ABS styrenheter

Registrera dig för att se priser

Lotus

"Förenkla och lägg till lätthet." Tack vare grundaren Colin Chapman är Lotus främst känt för sina lättviktsbilar utan mycket krångel. Passionen för motorsport är fortfarande tydlig i Lotus-modellerna. Det kommer därför inte att förvåna dig att Lotus har nått många framgångar tidigare. 1963 vann Jim Clark världsmästerskapet i Formel 1 med Lotus 25 och han vann Indy 500 1965 med Lotus 38. Det är delvis därför som Lotus gatumodeller har en stor grupp entusiaster.

Tyvärr, efter Colin Chapmans död, gick det mindre bra för den en gång berömda Lotus. Lotus byggde naturligtvis aldrig bilar för massorna, utan begränsade upplagor av exklusiva idrottare. Som ett resultat blev det allt svårare att förbli lönsam. Efter flera förvärv, bland annat av General Motors, Bugatti och DRB-HICOM, har Geely för närvarande en majoritetsandel i Lotus. Och märket verkar vara på frammarsch igen sedan dess: Flera modeller har nu introducerats, inklusive till och med en SUV. Och även om puristerna kanske inte tror att detta är "des Lotus", kan detta mycket väl vara den perfekta lösningen för att fortsätta bygga exklusiva superbilar.