Siemens VDO DME MSD80

Registrera dig för att se priser

Siemens VDO DME MSD80 - Reparation av Motorstyrenhet
Genom att välja att se över denna del sparar du 1 kg i råmaterial.

Vanliga problem

  • Ingen signal till spridare

Är ditt klagomål inte listat? Kontakta vår kundtjänst

Beställ från lager; imorgon i din verkstad

Snabbt och enkelt: beställ din del direkt från lager. Vi kräver en deposition som du får tillbaka så fort du skickat din defekta del till oss. Beställt före 16:00 på vardagar = levereras imorgon.

Hur vi jobbar

Vi kommer att renovera den del du har skickat in. Priser är exklusive moms och eventuelle fraktkostnader. Sortimentet och priser gäller endast för bilverkstäder och andra bilrelaterade firmor, inte för privatpersoner.

Siemens VDO DME MSD80: BMW ECU problem och lösningar

Moderna BMW är kända för sina avancerade elektroniska system. Siemens VDO DME MSD80 Engine Control Unit (ECU) spelade en avgörande roll för att optimera prestandan och effektiviteten hos många av de bilar som tillverkades mellan 2004 och 2012. Ägare av BMW 1-serien (E81, E82, E87, E88), BMW 3-serien (E90, E91, E92, E93), BMW 5-serien (E60, E61) och BMW 6-serien (E63, E64) kan ibland vara stöter på problem associerade med denna ECU, såsom felkoderna 30BA och 30BB, som indikerar feltändningar och insprutningskontrollproblem och kan påverka deras fordons prestanda.

Siemens VDO DME MSD80 ECU spelar en avgörande roll för att reglera olika aspekter av motorprestanda. Felkoder, som 30BA och 30BB, kan uppstå på grund av problem med ECU:n och är mycket viktiga för att diagnostisera och felsöka dessa problem.

Siemens VDO DME MSD80 med kontrollproblem på injektorerna och felkoder 30BA och 30BB

När du står inför feltändningar, problem med injektorkontroll och andra problem med ECU:n kan ECU-översyn vara en av de möjliga lösningarna. När din diagnos väl leder till detta är reparation av denna ECU inte bara kostnadseffektiv, utan du behåller också originaldelen av fordonet, du väljer ett hållbart alternativ och det är också ett effektivt sätt att snabbt få bilen tillbaka på vägen.

ACTRONICS erbjuder högkvalitativa ECU-reparationstjänster för BMW med Siemens VDO DME MSD80 ECU. Vårt team av experter har den tekniska kunskapen och erfarenheten för att effektivt diagnostisera och lösa problem med feltändningar, injektorkontroll och tillhörande felkoder. Proffs har förlitat sig på ACTRONICS reparationstjänst i flera år.

Kundrecensioner