ACtronics presenterar stolt vår nya hemsida!

ACtronics presenterar stolt vår nya hemsida! Vi har arbetat hårt bakom kulisserna för att förbättra webbplatsen när det gäller funktionalitet och användarvänlighet. Ett antal nya funktioner har lagts till för att göra det snabbare och enklare att registrera och spåra en renovering.

FÖRNYAD FUNKTIONALITET FÖR PRODUKTSÖKNING

Den nya sökfunktionen presenteras tydligt på vår hemsida. Du kan nu snabbt och enkelt söka efter önskad produkt genom att använda sökfältet eller flervalsalternativet. Du kan ange OE-nummer, modell eller typbeteckning för att välja rätt produkt. Om din produkt inte finns tillgänglig kan du enkelt registrera en "okänd produkt", så granskar vi din förfrågan.

VISA ORDERSTATUS ONLINE

Vill du få en uppdatering om din orderstatus? Det är nu möjligt att följa statusen på din beställning online. Detta kan göras direkt i ditt konto eller genom att ange beställningsnumret för renoveringen samt postnumret. På så vis vet du exakt var i renoveringsprocessen din beställning befinner sig.

KONTOHANTERING & GEMENSAMT FÖRETAGSKONTO

Hanteringen av ditt konto har nu utökats med ett antal nya möjligheter. Med hjälp av översikten kan du hantera flera olika komponenter: du kan se beställningsstatus på en produkt, ändra personliga uppgifter och se fakturor.

BESTÄLL PRODUKTER VIA SMARTPHONE ELLER SURFPLATTA

Webbplatsen har även uppdaterats för smartphone- eller surfplattanvändare. Tack vare förbättringar inom användarvänligheten är det nu ännu enklare att skicka in en renoveringsbeställning. Alla övriga funktioner är också tillgängliga för smartphones och surfplattor.

OCH MER KOMMER SNART: FLER NYA FUNKTIONER

Vår nya hemsida innebär inte att ACtronics kommer sluta leverera fler möjligheter, fler kommer implementeras i framtiden. Vi kommer att hålla dig informerad om nya utvecklingar via webbplatsen och sociala medier!