ACtronics samarbetar med DiagnoseDan TSB

ACtronics är den nyaste samarbetspartnern för DiagnoseDan TSB, även känd som DDTSB. Detta gör ACtronics exklusiv leverantör av diagnostisk information inom bilelektronik!

Bra start

Mannen bakom DiagnoseDan TSB, Danny Versluis, är mycket nöjd med samarbetet. ”Med ACtronics kan vi mycket väl ha kunskapsledaren inom elektroniska bildelar på vår sida. Faktum att vi får så många bra svar från bilindustrin i ett så tidigt skede och att vi kan lägga till ACtronics i vårt partnernätverk är ett stort nöje för oss! ”

Versluis, som har mer än 120 000 prenumeranter på sin YouTube-kanal DiagnoseDan, hänvisar till det faktum att plattformen bara har varit online i några månader. ”För ett tag sedan kom jag i kontakt med företaget Elektro Partner. De har varit aktiva i Danmark, Norge och Sverige i många år och stöder dessa skandinaviska bilföretag med diagnostiska råd. Dussintals specialister är tillgängliga för att hjälpa till med haverier. Tidigare gjordes detta alltid per telefon, men med all den kunskap och färdigheter de har internt tillkom en TSB online med tiden. Cirka hälften av alla bilföretag i Skandinavien använder nu sina tjänster och har ett abonnemang hos Elektro Partner med sin produkt Autofrontal. För att kunna erbjuda tjänsten till resten av Europa letade de efter en partner som kunde stödja dem i detta. Efter att jag använt TSB själv flera gånger under mitt arbete i verkstaden såldes jag helt och jag var ivrig efter att komma igång med den. Med tillgång till exklusiva videor, självstudiematerial och en specialiserad helpdesk har vi förvandlat programmet till DiagnoseDan TSB. Jag är verkligen väldigt stolt över detta! ”

Efter en lång körning lanserades DiagnoseDan TSB-plattformen i december förra året. ”Sammantaget tog det nästan ett år att översätta all kunskap som redan fanns i Autofrontal. Och det är inte förvånande, för TSB ger svar på mer än 60 000 olika fel! Vi har varit online i nästan ett halvt år nu och reaktionerna är fantastiska! Vi har redan haft så många fina meddelanden från bilföretag som har löst komplexa fel så mycket snabbare. Och det är precis vad vi står för! ”, Säger en entusiastisk Versluis.

Revision som en lösning på ett fel

Herco Louwerse, produktchef på ACtronics är också nöjd med samarbetet. ”Under de senaste åren har vi byggt upp en enorm kunskapsbas inom fordonselektronik och det tillhörande översynsområdet vi har. Denna information är avgörande för att vi ska kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Tack vare denna kunskap vet vi vilka fel som uppstår oftare och i vilken riktning de pekar. På detta sätt kan vi erbjuda kunderna en lämplig översynslösning och i vissa fall också råd om vi misstänker att problemet ligger någon annanstans i bilen. Med samarbetet med DiagnoseDan TSB utökar vi detta. Användare kan söka efter sin bil, söka efter deras klagomålsbeskrivning eller felkod och på nolltid hittar du all slags relevant information som kan hjälpa dig att lösa felet så snabbt och möjligt. Från serviceinformation till diagnostisk information kommer ACtronics därför också att dela med sig av sin kunskap om fordonselektronik via plattformen från och med nu. Om vi är säkra på att renovering är lösningen på ett visst fel kan du gå till ACtronics webbplats med ett tryck på en knapp från DDTSB-plattformen. På detta sätt kan du omedelbart registrera en renoverinsorder och skicka delen till oss. Toppen!"

Intresserad av DiagnosisDan TSB?

Du kan redan prenumerera på DiagnoseDan TSB för ett belopp på 3500 kr exkl. Moms per år. Du får full tillgång till plattformen och du kan använda deras hotline två gånger om året gratis via chatt eller telefon om problemet inte kan hittas i databasen. Därefter stöds ditt fel från A till Ö för endast € 200 kr.