Alltid frisk luft i din bil med ACtronics Integrated Scent Solution!

Lukt är en av många, men också viktigaste faktorer som påverkar körupplevelsen du har i din bil. Olika lösningar har givetvis utarbetats för detta genom åren. Tänk på de välkända tallarna som du kan hänga runt din backspegel, eller parfymfacken som du kan montera på din fläkt. De har alla en stor nackdel: de hindrar sikten i din bil. Det är därför ACtronics introducerar den integrerade doftlösningen!

Upprinnelsen till idén

Idén kommer från en av våra översynsanställda som arbetar med klimatpaneler till vardags. ”Det var i somras när jag satte mig i bilen efter min arbetsdag för att köra hem som jag tänkte att ett integrerat luftfräscharsystem kunde vara en intressant idé. Efter att jag delat idén med ett antal kollegor visade det sig snart att jag inte var den enda som tyckte att det var en bra idé. Vi har utvecklat den här produkten tillsammans med vår FoU-avdelning och jag är väldigt stolt över att vi nu kan lansera konceptet!”

Doftkollektionen

Efter att konceptet var på papper anlitade ACtronics en riktig doftexpert för att tillsammans introducera en parfymlinje som har något att erbjuda för alla. Detta har säkerställt att vi kan erbjuda följande sortiment:

  • Grandmothers Apple Pie
  • Aromatic Strawberry
  • Freshly cut Alpine grass
  • Silicon Shine
  • Petrol Power
  • Lush Leather

Integrated Scent Solution

Utom synhåll

Det som skiljer den integrerade doftlösningen från ACtronics från "standard" luftfräscharna är att den är inbyggd i klimatkontrollpanelen. Vid mottagande på vår översynsavdelning görs först en fullständig kontroll av delen och eventuella skador eller smuts tas bort. Därefter ansluts en doftpatron till panelen. Fyllningen av denna patron kommer att hålla i 2 år vid normal användning (cirka 15 000 kilometer per år). Så se det som en 3.0-revision. Delen repareras eller förbättras inte bara vid behov, utan funktionaliteter läggs också till delen: en första på marknaden. Den integrerade doftlösningen träder i kraft i samma ögonblick som bilen kommer i kontakt och kommer med jämna mellanrum att sprida sin parfym i hela bilen.

Tillgänglig från och med nu!

Är du också intresserad av denna uppgradering? Det kommer att vara tillgängligt från 1 april 2022 08:00! Kontakta oss gärna med eventuella frågor!