Audi Q7 e-tron Felkod P33E100 - Laddningsuttag A Elektriskt fel: Betydelse och Lösning

Vad betyder den här Audi-felkoden?

Felkoden P33E100 går att läsa på Audi Q7 e-tron Plug-in Hybrid, som har varit i produktion sedan 2015. Den här koden indikerar ett problem mellan laddningskabeln och den inbyggda laddaren som omvandlar växelström till likström för batteripaketet.

Symtom på P33E100-felkoden

Efter att ha laddat fordonet startar bilen inte längre. Även om laddningskabeln har kopplats bort, finns ett meddelande eller en varningslampa kvar på instrumentbrädan att denna kabel fortfarande är ansluten. När du startar bilen dagen efter kan meddelandet ha försvunnit. Men nästa gång du laddar kommer samma meddelande tillbaka.

Orsaken till detta Audi Q7-problem

Detta fel orsakas vanligtvis av en defekt i den inbyggda laddaren, även känd som den inbyggda laddaren. De ursprungliga artikelnumren för dessa inbyggda laddare är vanligtvis 5QE 915 681 AA eller 5QE 915 681 G.

Reparations hos ACTRONICS är lösningen för felkoden P33E100

Låt en specialist utföra de nödvändiga diagnostiska stegen för att bekräfta att den inbyggda laddaren verkligen har misslyckats. På grund av de höga spänningarna är detta utan tvekan ett jobb för certifierade fordonstekniker. Som kunskapsledare och innovatör i branschen är ACTRONICS mycket stolta över att vara det första översynsföretaget som erbjuder en lösning för denna komplexa elektronik. Registrera helt enkelt din reparationsbeställning online via vår hemsida och skicka delen till oss enligt de angivna förpackningsinstruktionerna. Våra ingenjörer och produktspecialister kommer att sakkunnigt testa och inspektera delen och sedan fortsätta med reparationsprocessen. Du kommer att dra nytta av de fördelar du alltid har förväntat dig av oss. Du får självklart även 2 års garanti på denna del och du kommer spara enormt mycket på en ny del. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!