Lösning för BMW felkod 5DF0 och 5DF1: DSC / ABS Felreparation

ATE MK61 BMW - ABS styrenheter
ATE MK61 BMW

ABS styrenheter

Registrera dig för att se priser

Felkoderna 5DF0 och 5DF1 är specifika för olika BMW-modeller och har beskrivningen "Hydraulic Unit Pump Motor (Connector Faulty)". De indikerar problem med hydraulblocket och/eller pumpmotorn i ABS/DSC-systemet. De förekommer ofta i BMW-modeller med bromssystem ATE MK61, som har fem trycksensorer istället för en.

Vilka BMW-modeller kan visa dessa OBD-II-felkoder?

Dessa felkoder kan även förekomma på olika BMW-motorcyklar, såsom BMW F650 S, F800 S, K1200-serien, K1300-serien, K1600-serien och R1200GS.

Symtom på felkoderna 5DF0 och 5DF1

Varningslampan för ABS, DSC och/eller handbroms kommer att tändas på instrumentbrädan.

Orsak och lösning av dessa felkoder

Kontrollera först om en dålig anslutning i jordkabeln orsakar problemet, speciellt på E90/E91. Byt ut jordkabeln vid behov. Om detta inte löser problemet är ABS/DSC-systemet troligen defekt. ACTRONICS erbjuder en översynslösning för dessa felkoder, där ABS-systemet med pumpmotor, hydraulblock och ECU testas och ses över. Skapa en revisionsbeställning online och skicka delen till ACTRONICS. Vi reparerar delen inom två dagar och håller dig ständigt informerad om alla uppdateringar. Eftersom du får originaldelen översyn är omprogrammering inte nödvändig och du får alltid två års garanti. Frågor? Våra produktspecialister är redo att hjälpa dig.

Så, som bilföretag, har du en BMW med felkoder 5DF0 och 5DF1 i verkstaden? Kontakta oss idag för en snabb lösning, eller påbörja din revisionsbeställning direkt här!