Lösning för Ford felkod U3000 – Styrmodul | Ford ABS reparation av ACTRONICS

Har du att göra med felkoden U3000 på en Ford? På ACTRONICS förstår vi komplexiteten i detta fel och tillhandahåller en effektiv reparationslösning för ATE MK100 ABS-modulen som ofta är ansvarig för detta fel.

Vad innebär denna felkod?

OBD II Diagnostic Trouble Code (DTC) U3000 indikerar ett fel i en kontrolldator som kan uppstå i olika Ford-modeller.

I vilken bil läses felkod U3000 ofta?

Felkoden och det tillhörande problemet som vi beskriver kan avläsas från nästan alla Ford-modeller som introducerades från 2015, året då ATE MK100 ABS-modulen användes. Vi ser U3000-felkoden oftast i följande Ford-modeller:

Symtomen på Ford DTC U3000

U3000-felkoden identifieras vanligtvis genom att olika varningsljus tänds, såsom ABS-ljuset, bromsljuset och traction control (TCS)-ljuset. På modeller utrustade med Hill Start Assist kan denna indikatorlampa också tändas.

Vårt tips när det gäller U3000

Vanligtvis orsakas detta fel av interna problem i ATE MK100 ABS-enheten med ESP-funktion och en 46-polig kontakt. ACTRONICS erbjuder en effektiv och effektiv översynslösning för detta problem. Logga bara in eller skapa ett konto på vår hemsida, påbörja din reparationsbeställning och skicka ABS-modulen till oss. Vi gör alltid vårt bästa för att returnera delen inom 2 dagar. Eftersom vi ser över originaldelen är det inte omlärning nödvändigt. Med 2 års garanti och betydande kostnadsbesparingar jämfört med nypriset (cirka 80%!) uppmuntrar vi hållbar återanvändning. Om du som bilföretag har några frågor om denna U3000 felkod kan du alltid kontakta våra produktspecialister.