Thijs Jasink mottog nyligen priset för "Best Reman Ambassador 2018"

Thijs Jasink mottog nyligen priset för "Best Reman Ambassador 2018" under årets prisutdelning för "the Remanufacturer of the Year". Prisutdelningen arrangeras årligen av ReMaTec och ägde rum vid årets Automechanika-mässa i Frankfurt. Detta ses som en stor ära inom renoveringsindustrin, eftersom det innebär ett internationellt erkännande för människor som är exceptionellt dedikerade till att stödja renovering.

PASSION OCH TRO PÅ KONCEPTET RENOVERING

Best Reman Ambassador 2018

Thijs har varit en del av ACtronics sedan starten och har arbetat sig upp inom organisationen, till General Mangager för Storbritannien. Under senare tid har Thijs gjort sig ett namn inom bilindustrin tack vare sin passion för renovering och de miljömässiga fördelar det innebär globalt. Han tar alla tillfällen i akt för att hjälpa människor bli medvetna om potentialen i att återanvända (elektroniska) komponenter och de fördelar detta för med sig. Thijs och hans team tror starkt på renovering och strävar löpande efter att höja kvaliteten på renoverade elektroniska komponenter. Thijs sprider inte bara sin passion inom ACtronics, utan har även hållit olika föreläsningar och seminarier för andra organisationer som ReMaTec, Automechanika Birmingham och Automechanika Frankfurt.

OCH DEN BÄSTA AMBASSADÖREN FÖR RENOVERING ÄR...

Man måste inte nödvändigtvis inneha en officiell position inom renoveringsindustrin för att vinna det här priset. Juryn anser att priset kan ges till människor som dedikerat sig till renovering med passion och övertygelse och som sprider detta till omvärlden på ett positivt sätt. För att bli nominerad till "Best Reman Ambassador 2018" måste excellens uppvisas inom följande områden: sociala konsekvenser, renoveringssektorns drift och vetenskapligt ledarskap. Den sociala faktorn var enligt juryn en av de viktigaste faktorerna vinnaren Thijs Jasink. Juryn sade följande om Thijs utnämning: "Det som kommer att göra skillnad för branschen är att ha många människor som Thijs".