VAG/VW Felkod 16352 – ABS styrmodul? Revision är garanterat lösningen!

Vad betyder den här felkoden?

En felkod brukar ge en bra indikation på var felet kommer ifrån, men i många fall är man inte direkt säker på vilken del eller komponent som är defekt. Normalt sett är vi därför ganska reserverade och kommer inte att vara så snabba med att säga att revision är lösningen på problemet. Detta är dock ett specialfall, för tack vare vår förnyade revisionsmetod kan vi nu med säkerhet säga att felkod 16352 med ATE MK61 alltid kan lösas genom revision!

Vi ser ofta den här felkoden i till exempel:

Audi A3 8P 2003-2012

Audi TT 8N 1998-2006

Volkswagen Golf MK5 1K_ 2003-2009

Symtomer vid felkod 16352

Så fort det blir problem i ABS-enheten och felkod 16352 triggas och systemet går sönder i vissa fall kommer detta givetvis att reflekteras av ett brinnande ABS- eller ESP-ljus. Den förblir tänd tills felet är åtgärdat. Och det är inte för ingenting! Ett felaktigt ABS-system kan naturligtvis leda till farliga situationer.

Orsaker till felkod 16352

Det kan finnas flera orsaker som gör att felkod 16352 läses. De möjliga orsakerna finns dock alla i ABS-enheten. Som felkodsbeskrivningen antyder ligger problemet troligen i styrenheten (ABS ECU).

icon-check-markVårt råd för felkoden 16352 Control Module

Har du nu även en bil från VAG-gruppen i din verkstad som är utrustad med ATE MK61 ABS-enheten tillverkad från 2005 som orsakar felkod 16352, skicka då in den till ACtronics. Tack vare vår många års erfarenhet kan vi alla detaljer i denna del. För felkod 16352 har vi en specifik revisionsprocess som säkerställer att problemet är löst. Alla defekta komponenter på kretskortet (och eventuellt i resten av ABS-enheten) byts ut. Dessutom byts ett antal andra komponenter ut förebyggande, eftersom vi av erfarenhet vet att de annars kommer att misslyckas på sikt. Genom att välja revidering betalar du en bråkdel av det nya priset och du behöver inte lära dig delen.

Skicka din del till oss nu genom att gå till produktsidan. Om du har några frågor om denna felkod, tveka inte att kontakta våra produktexperter. De hjälper dig gärna!

Klicka här för att kontakta oss