Ford TCUs

Letar du efter en renoveringslösning för Ford TCU -enheter? Använd filter för att välja rätt del. Hittar du inte rätt del? Kontakta vår kundtjänst.

Ford
Modell
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på 0526659209
Begär offert
Inga resultat funna
1 resultat 1 sida

Ford TCU

Precis som många andra stora biltillverkare är Ford en bra kund hos specialist ZF Friedrichshafen. För mindre modeller som Fiesta och Fusion har Ford dock letat efter ett enklare och billigare alternativ: en robotiserad manuell växellåda. Ford kallar detta system för 'Durashift', men den verkliga finsmakaren kommer direkt att känna igen växelmotorerna och kopplingscylindern. Opel har en exakt kopia av detta system, kallat Bosch Easytronic. Så sålde Bosch också detta system till Ford?

I vilket fall som helst uppfyller systemet perfekt krav och önskemål: Durashift kan göras redo att användas relativt enkelt på en befintlig manuell växellåda. Det är billigt och pålitligt. Åtminstone, så länge systemet fungerar. Tyvärr ger både TCU (dator) och växelmotorer ibland problem. ACtronics har därför valt att erbjuda en översyn där alla delar (inte bara TCU) behandlas. Detta är inte bara billigare än att köpa nya delar, det ger också omedelbart vissheten om att allt inom Durashift -systemet fungerar som det ska igen.

För följande Ford -modeller håller ACtronics på att renovera TCU: n

  • Ford Fiesta V
  • Ford Fusion