Honda TCUs

Letar du efter en renoveringslösning för Honda TCU -enheter? Använd filter för att välja rätt del. Hittar du inte rätt del? Kontakta vår kundtjänst.

Honda
Modell
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på 0526659209
Begär offert
Inga resultat funna
1 resultat 1 sida

Honda TCU:er: vi kan se över dem

Frågar man folk om en välkänd populär hybridbil så kallar man den alltid för Toyota Prius. Den innovativa Hondan fanns dock också med från början: Civic Hybrid var länge en av de populäraste hybridbilarna i världen! Förutom Civic utrustades senare Jazz (Fit) och den sportiga CR-Z med hybriddrift. CR-Z blev tyvärr ingen försäljningssuccé, men Jazz gjorde det ganska bra.

Jazz (modell 2008-2015) och Civic (modell 2005-2012) har ännu fler likheter: båda modellerna var tillgängliga med Honda I-shift ett tag. Enkelt förklarat är I-shift en robotiserad växellåda. Växlingen är alltså automatisk, men grunden är verkligen en manuell växellåda. Så billigt och effektivt. Tyvärr går I-shift sönder ibland. Bilen växlar då dåligt eller vill inte starta alls, i kombination med felkod P0810. Att reparera eller byta ut systemet kan bli mycket dyrt. Det är därför ACtronics har tagit fram en revision för detta.
 
ACtronics ser över TCU:er för följande Honda-modeller:

  • Honda Civic VIII
  • Honda Jazz III