Mazda TCUs

Letar du efter en renoveringslösning för Mazda TCU -enheter? Använd filter för att välja rätt del. Hittar du inte rätt del? Kontakta vår kundtjänst.

Mazda
Modell
Objektet hittades inte?
Begär offert nedan.
Eller ring oss på 0526659209
Begär offert
Inga resultat funna
1 resultat 1 sida

Mazda TCU: er drivs av Ford

Mazda är känd för sina pålitliga bilar. Varumärket är därför mycket populärt, särskilt i hemlandet Japan. De har också en modell för varje segment. Liksom många andra biltillverkare har Mazda också investerat mycket i hållbarhet de senaste åren. Tänk till exempel på Skyactiv, som utvecklats internt. Mazda levererar nu också bilar med hybridmotorer.

När det gäller teknik har Mazda tidigare samarbetat mycket med Fords europeiska filial. Det kommer därför inte att överraska dig att Ford knackades på dörren för robotisering av växellådor. Ford Fiesta hade redan en relativt billig lösning: Durashift. Också bra för Mazda 2, en bil i samma segment. Durashift TCU visade sig dock inte vara helt problemfri genom åren. Som med Fiesta har Mazda 2 därför regelbundet klagomål relaterade till detta system. Tänk särskilt på svårt eller inte längre förskjutning eller till och med ett "F" i displayen och inte längre vill starta. Eftersom en ny TCU är mycket dyr har vi utvecklat en renoveringslösning för detta.